המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצלים החתוכים לקוביות, על אש בינונית במשך כ-5 דקות.
לאחר מכן, מוסיפים את כל הירקות חתוכים לקוביות, ומטגנים יחד ללא כיסוי במשך כ-20 דקות, ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את הכורכום, המלח ואבקת המרק, ומערבבים. מוסיפים את גרונות ההודו, ומערבבים.
מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות והגרונות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
בשלב זה ניתן להוסיף פטרוזיליה. ממשיכים לבשל עד שכל הירקות התבשלו לגמרי (בודקים בעזרת סכין) ומכבים את האש. מגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0