מטגנים בשמן זית וכשהיא מתרככת מוסיפים את הגזרים המגורדים ומערבבים למשך כמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה והקישואים שחתכנו לקוביות ואת פרוסות הפטריות ומערבבים.
שלב 3
2 דקות
מכסים במים רותחים – שתי אצבעות מעל קו הירקות.
שלב 4
30 דקות
מוסיפים 3/4 כוס של גריסי פנינה שטופים טוב טוב, מתבלים באבקת מרק עוף ומלח לפי הטעם (אני שמתי משהו כמו כף מלח), מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומורידים לאש בינונית למשך 30 דקות.
שלב 5
10 דקות
אחרי 30 דקות מוסיפים 1/4 כוס שמנת/חלב, מערבבים ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.
שלב 1
מתוך
5
חוצים את הכרישה לאורך וקוצצים לפרוסות דקות.
שלב 2
מתוך
5
מטגנים בשמן זית וכשהיא מתרככת מוסיפים את הגזרים המגורדים ומערבבים למשך כמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה והקישואים שחתכנו לקוביות ואת פרוסות הפטריות ומערבבים.
שלב 3
מתוך
5
מכסים במים רותחים – שתי אצבעות מעל קו הירקות.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים 3/4 כוס של גריסי פנינה שטופים טוב טוב, מתבלים באבקת מרק עוף ומלח לפי הטעם (אני שמתי משהו כמו כף מלח), מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומורידים לאש בינונית למשך 30 דקות.
שלב 5
מתוך
5
אחרי 30 דקות מוסיפים 1/4 כוס שמנת/חלב, מערבבים ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0