המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הכרישה לאורך וקוצצים לפרוסות דקות.
מטגנים בשמן זית וכשהיא מתרככת מוסיפים את הגזרים המגורדים ומערבבים למשך כמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה והקישואים שחתכנו לקוביות ואת פרוסות הפטריות ומערבבים.
מכסים במים רותחים – שתי אצבעות מעל קו הירקות.
מוסיפים 3/4 כוס של גריסי פנינה שטופים טוב טוב, מתבלים באבקת מרק עוף ומלח לפי הטעם (אני שמתי משהו כמו כף מלח), מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומורידים לאש בינונית למשך 30 דקות.
אחרי 30 דקות מוסיפים 1/4 כוס שמנת/חלב, מערבבים ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0