המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הכרובית במים במשך 10 דקות.
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מתרכך ולאחר מכן מוסיפים את הקישוא. מטגנים עוד דקה ומוסיפים לכרובית.
מוסיפים שום, תבלינים, יין, ריחן ומבשלים עוד 20 דקות.
מעבדים את המרק במעבד מזון או בלנדר מוט לקבלת מרקם אחיד.
מגישים עם פרמזן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0