מחממים את התנור ל-200 מעלות. מערבבים את פרחי הכרובית, הכרישה והסלרי עם שלוש כפות שמן זית, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור גרוס טרי. משטחים בתבנית אפייה וצולים כ-60 דקות, עד שהירקות מתרככים והם מזהיבים היטב.
שלב 2
0 דקות
שמים שתי כפות שמן זית בסיר גדול ומחממים על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-5 דקות, עד שהבצל הופך לשקוף.
שלב 3
10 דקות
מוסיפים לסיר את הירקות הצלויים, תפוחי האדמה, הטימין, שבבי הצ'ילי, הציר (ניתן להשתמש גם בציר עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), חלב הקוקוס וכפית מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות ברתיחה עדינה, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
שלב 4
0 דקות
טוחנים את המרק בבלנדר, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים עם זילוף של שמן זית ובצל ירוק כבוש.
שלב 5
0 דקות
מומלץ להגיש את המנה בתוספת בצל ירוק כבוש בסגנון קוריאני.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור ל-200 מעלות. מערבבים את פרחי הכרובית, הכרישה והסלרי עם שלוש כפות שמן זית, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור גרוס טרי. משטחים בתבנית אפייה וצולים כ-60 דקות, עד שהירקות מתרככים והם מזהיבים היטב.
שלב 2
מתוך
5
שמים שתי כפות שמן זית בסיר גדול ומחממים על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-5 דקות, עד שהבצל הופך לשקוף.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר את הירקות הצלויים, תפוחי האדמה, הטימין, שבבי הצ'ילי, הציר (ניתן להשתמש גם בציר עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), חלב הקוקוס וכפית מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות ברתיחה עדינה, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
שלב 4
מתוך
5
טוחנים את המרק בבלנדר, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים עם זילוף של שמן זית ובצל ירוק כבוש.
שלב 5
מתוך
5
מומלץ להגיש את המנה בתוספת בצל ירוק כבוש בסגנון קוריאני.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0