המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את פרחי הכרובית המפורקים וקוביות תפוחי האדמה. מוסיפים את אבקת המרק והקמח, מערבבים היטב ומוסיפים את המים.
מתבלים ומוסיפים את הפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
בעזרת בלנדר מוט מרסקים את הירקות, עד לקבלת מרקם עדין ביותר, מוסיפים חלב, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומחממים עד רתיחה תוך כדי בחישה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0