המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס שמן לסיר, להוסיף את כל הירקות ולאדות כמה דקות - לא להשחים.
להוסיף את כל התבלינים, מים לכיסוי ועוד 2 כוסות, להוסיף את הסולת ולבחוש היטב.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל 30 דק על אש קטנה.
לתקן תיבול, ניתן להוסיף עוד סולת להסמכה, או מים לדילול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0