המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בשמן בסיר גדול.
מוסיפים את הכרישות, הגזר והדלעת, ובוחשים כל הזמן בכף עץ כדי שלא יישרף.
מוסיפים את רוטב הסויה, ליטר מים חמים ואת עלה הדפנה, ומתבלים בקינמון, במלח ובפלפל.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.
מוציאים חצי מכמות הירקות ומרסקים בבלנדר.
מחזירים לסיר את המחית, מערבבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0