המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרשה לטבעות ברוחב 1/2 ס"מ.
חותכים את הפטריות לפרוסות גדולת.
מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים את הכרשה ומאדים עד שהיא מתחילה להתפרק.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך כרבע שעה. מידי פעם מערבבים קלות את תוכן הסיר.
יוצקים 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק, המלח והפלפל ומבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0