המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העדשים ל-10 דק' במים קרים ומסננים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום לעוד דקת טיגון.
חותכים את הירקות לקוביות ומוסיפים לסיר, מקפיצים כ-2 דק' ומוסיפים את העדשים.
מתבלים לפי הטעם וממעטים בכמון והכורכום מאחר ומאוד דומיננטיים.
מכסים את התבשיל במים עד מעל גובה הירקות בכשני סנטימטרים.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה.
לאחר שהירקות התרככו באופן מושלם, מוסיפים את השמנת ב-5 דק' האחרונות לבישול ומתקנים תיבול במידת הצורך.
טוחנים בבלנדר מוט למרקם קטיפתי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0