המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את כל הירקות, חותכים לחצאים ומכניסים לסיר. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.
כאשר הגזר רך, מוציאים מהסיר חלק מהמים (תלוי איך אתם אוהבים את המרק, סמיך/ נוזלי יותר) ומרסקים את הירקות בבלנדר ידני.
מוסיפים את התבלינים, מביאים לרתיחה נוספת של כארבע דקות על להבה נמוכה ומערבבים.
מומלץ להגיש עם קרוטונים/שקדי מרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0