המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים בצל אחד לקוביות.
ממיסים את החמאה (ניתן להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים בה את קוביות הבצל עד הזהבה.
בינתיים חותכים לקוביות את הבטטות, הדלעת, תפוחי האדמה, הגזר והבצל השני.
מוסיפים את הגזר. כשהוא רך מוסיפים את הבטטות, תפוחי האדמה, הדלעת והבצל.
מוסיפים 5 כוסות מרק עוף פרווה, את היין הלבן, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ולמבשלים עד שכל הירקות מתרככים. מורידים מהאש.
מועכים את תכולת הסיר עם מוט בלנדר, מחזירים שוב לאש ומביאים שוב לרתיחה, תוך כדי הוספת השמנת.
מומלץ להגיש עם קרוטונים של אסם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0