המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גסות (את הבצל מספיק לחתוך לרבעים).
מחממים 3-4 כפות שמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומערבבים כדקה.
מוסיפים את הירקות לפי הסדר ומערבבים.
מוזגים פנימה את המים, מוסיפים את אבקת המרק ותבלינים (אין צורך לקצוץ).
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה 45 דקות.
סוגרים את הלהבה וטוחנים את תכולת הסיר בעזרת בלנדר ידני.
מגישים עם חופן קרוטונים!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0