המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים בסיר חמאה ושמן. מוסיפים את כל הירקות, מכסים את הסיר, מאדים 15 דקות ובוחשים מדי פעם.
מוסיפים את הקמח ובוחשים. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, מוסיפים את מרק התיבול ובוחשים.
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות.
מרסקים את המרק בממחה ידני, או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את השמנת ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
לפני ההגשה, שמים את רצועות הבצל בקערית מי קרח ל-5 דקות, הבצל יסתלסל לתלתלים.
מסננים מהמים ומייבשים. מגישים חם בעיטור קרוטונים ותלתלי בצל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0