המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את הלוביה לילה שלם ולסנן.
בסיר לטגן את הבצלים מעט עד שיזהיבו, להוסיף את הלוביה ולטגן אותם כמה דקות ביחד. להוסיף מים עד לכיסוי, להרתיח, להנמיך ולבשל על אש נמוכה.
מדי פעם לבדוק האם יש מספיק מים. לאחר שעה או שעתיים להוסיף את התבלינים ואת רסק העגבניות ולבשל עד שהלוביה רכה.
מגישים חם מאוד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0