המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם שמן זית.
מוסיפים את שיני השום, מלח ופלפל לפי הטעם ומטגנים יחד כ-5 דקות.
מוסיפים את החומוס והגריסים, עלי הדפנה, מערבבים וצורבים על אש נמוכה כ-10 דקות.
סוחטים פנימה מיץ לימון ומערבבים.
מוסיפים מים וכורכום, מערבבים ומבשלים כשעה.
מוסיפים את כל הירק ומבשלים כחצי שעה נוספת.
מוסיפים אטריות דקות ומבשלים עד שמוכן. לסיומת עוד קצת פלפל שחור.
מגישים עם שקדי מרק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם הלימון לא גורם למרק לחמיצות? איך זה מרגיש? ראיתי שיש גם מתכונים לקציצות בשר עם לימון זה לא מרגיש חמוץ? תודה
היי, זה יוצר חמיצות מאוד עדינה שמשתלבת עם הטעמים. כדאי לנסות, זה מאוד טעים 🌸
במקום גריסים, אם מוסיפים אורז זה מרק פרסי בשם אש טורושי.
הצג מתכונים נוספים
הערות 2