המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאדים את הבצל ושום בחמאה כשלוש דקות.
מוסיפים הגזר והסלרי ומאדים כשלוש דקות.
להוסיף את הקישואים.
להוסיף לסיר את 2 כפות אבקת המרק מהולות במעט מים.
לערבב את תפוח האדמה במעבד מזון יחד עם כוס אחת חלב, עד למרקם אחיד ולהוסיף לסיר המרק.
להוסיף את שאר המים ולבשל כ-20 דקות .
להוסיף את הבזיליקום הקצוץ והתבלינים ולהמשיך בבישול קצר של כחמש דקות.
להסיר מהאש ולרסק למחית בעזרת בלנדר מוט או במעבד מזון.
לתקן תיבול במידת הצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0