המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר רחב וגדול ומטגנים את הבצל תוך ערבוב במשך כ- 7 דקות עד שהבצל ייעשה שקוף.
מוסיפים את קוביות חזה האווז ומטגנים במשך כ- 5 דקות עד שייעשו פריכות.
מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים, רסק העגבניות, השעועית הירוקה, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כ- 30 דקות.
מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים את הפסטה. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה (10 דקות) ובמידת הצורך מתקנים תיבול.
מגישים עם עלי בזיליקום קצוצים, טיפות שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0