מכינים את הפסטו ושומרים במקרר, או במקפיא, בכלי סגור מכוסה בשכבת שמן זית למניעת השחרה.
שלב 2
0 דקות
מחממים בסיר כבד וגדול את שמן הזית, ומאדים את הבצל על אש בינונית עד שהבצל שקוף כ-10 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הגזר והסלרי ומערבבים. מאדים עוד 4 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את העגבניות, הקישואים והשעועית הירוקה. מערבבים עוד 3 דקות, ומתבלים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים הפסטה והציר, ומביאים לרתיחה.
שלב 6
0 דקות
אם צריך, ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה עוד 10 דקות.
שלב 7
2 דקות
מוסיפים את הכרוב (ניתן להמיר את הכרוב במנגולד באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומבעבעים עוד 2 דק'. מתקנים תיבול.
שלב 8
0 דקות
מגישים במנות אישיות עם כף פסטו ולחם שחור טרי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מכינים את הפסטו ושומרים במקרר, או במקפיא, בכלי סגור מכוסה בשכבת שמן זית למניעת השחרה.
שלב 2
מתוך
8
מחממים בסיר כבד וגדול את שמן הזית, ומאדים את הבצל על אש בינונית עד שהבצל שקוף כ-10 דקות.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את הגזר והסלרי ומערבבים. מאדים עוד 4 דקות.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים את העגבניות, הקישואים והשעועית הירוקה. מערבבים עוד 3 דקות, ומתבלים.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים הפסטה והציר, ומביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
8
אם צריך, ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה עוד 10 דקות.
שלב 7
מתוך
8
מוסיפים את הכרוב (ניתן להמיר את הכרוב במנגולד באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומבעבעים עוד 2 דק'. מתקנים תיבול.
שלב 8
מתוך
8
מגישים במנות אישיות עם כף פסטו ולחם שחור טרי.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0