המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל והכרישה. מחממים שמן זית בסיר כבד, ומאדים אותם עד שהם הופכים שקופים ומתרככים.
מוסיפים את הגזר, הכרוב והעגבניות. יוצקים 7 כוסות מים ואת עלי הדפנה, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת השעועית האפויה. ממליחים ומפלפלים, ומערבבים.
מבשלים עוד 15 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את הפתיתים ומבשלים עד לריכוך.
יוצקים את המרק לקערות הגשה, מזלפים מעל כל קערה מעט שמן זית ומעט גבינת פרמז'ן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0