המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית הלבנה ללילה במים עם חצי כפית סודה לשתיה.
מבשלים את השעועית הלבנה בסיר עם ציר בשר א(אפשר גם עם מים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שהיא כמעט מוכנה, כ-40 דקות.
מוסיפים את הירקות ואת רסק העגבניות ומבשלים עם מכסה על אש קטנה, עד שהם מתרככים אך שומרים על צורתם, כ-30 דקות.
מתבלים בחומץ, במלח ובפלפל.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ללא מכסה עד שהיא כמעט מוכנה. מורידים מהאש (הפסטה תמשיך להתבשל בחום המרק).
מגישים עם זילוף של שמן זית ופטרוזיליה טרייה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0