משרים את השעועית הלבנה ללילה במים עם חצי כפית סודה לשתיה.
שלב 2
40 דקות
מבשלים את השעועית הלבנה בסיר עם ציר בשר א(אפשר גם עם מים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שהיא כמעט מוכנה, כ-40 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הירקות ואת רסק העגבניות ומבשלים עם מכסה על אש קטנה, עד שהם מתרככים אך שומרים על צורתם, כ-30 דקות.
שלב 4
0 דקות
מתבלים בחומץ, במלח ובפלפל.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ללא מכסה עד שהיא כמעט מוכנה. מורידים מהאש (הפסטה תמשיך להתבשל בחום המרק).
שלב 6
0 דקות
מגישים עם זילוף של שמן זית ופטרוזיליה טרייה קצוצה.
שלב 1
מתוך
6
משרים את השעועית הלבנה ללילה במים עם חצי כפית סודה לשתיה.
שלב 2
מתוך
6
מבשלים את השעועית הלבנה בסיר עם ציר בשר א(אפשר גם עם מים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שהיא כמעט מוכנה, כ-40 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הירקות ואת רסק העגבניות ומבשלים עם מכסה על אש קטנה, עד שהם מתרככים אך שומרים על צורתם, כ-30 דקות.
שלב 4
מתוך
6
מתבלים בחומץ, במלח ובפלפל.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ללא מכסה עד שהיא כמעט מוכנה. מורידים מהאש (הפסטה תמשיך להתבשל בחום המרק).
שלב 6
מתוך
6
מגישים עם זילוף של שמן זית ופטרוזיליה טרייה קצוצה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0