המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן ומאדים בו גזר, בצל וסלרי עד שקיפות.
מוסיפים את הכרוב ומערבבים.
מוסיפים שום, רסק עגבניות, 1/2 כף פלפל שחור ו-1/2 כף פפריקה ומאדים עוד 3 דקות.
מוסיפים את יתר התבלינים ואת המים ומרתיחים.
מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים עד לריכוך הגזר.
מוסיפים את השעועית המבושלת, הפסטה, הקישואים ותפוחי האדמה.
לבסוף מוסיפים את העגבניה ומבשלים עוד 15 דקות.
זורים מעל את הבזיליקום, טועמים ומתקנים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0