המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן במחבת או סיר נירוסטה בצל, לאחר שהבצל משחים להוסיף את הגזר.
להוסיף את תפוחי האדמה.
להוסיף מים להביא לרתיחה ולהוסיף עלי דפנה.
כאשר תפוחי האדמה מתחילים להתרכך (בערך רבע שעה) מוסיפים את המלפופונים החתוכים לקוביות.
מרסקים את תפוח האדמה הנוסף ומוסיפים למרק, מוסיפים כף מרק עוף ומתבלים.
מגישים רותח עם כף שמנת חמוצה, בתאבון !
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1