המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח מים בסיר עם כפית אבקת אפיה, להוסיף את החומוס ומבשלים כ-10-15 דק', כדי שהקליפה תתקלף.
לשפוך את המים ולשטוף את החומוס.
בסיר למרק לשים את השמן ולטגן את הבצל, להוסיף את קוביות הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה את צבעו. להוסיף את העגבניה המגוררת ולערבב.
להוסיף מים עד כדי 3/4 מתכולת הסיר. כשמגיעים לרתיחה להוסיף את החומוס, העדשים והסלרי ולהמשיך לבשל.
להוסיף את התבלינים. לאחר שעה של בישול או עד שהחומוס והעדשים התרככו, להוסיף את הכוסברה, הפטרוזיליה והאטריות ולבשל עוד כ- 10 דק'.
לאחר שהאטריות התבשלו, להוסיף את הקמח שמעורבב עם מים בזרם קל תוך כדי בחישה כדי שלא יהיו גושים,ולבשל עוד 10 דק'.
להוסיף את מיץ הלימון לערבב ולהוריד מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0