המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים ומאדים את הבצל ללא שמן, עד שישחים.
מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר הקצוצים ומאדים כשלוש דקות.
מוסיפים את המש, הגריסים והמים (שיכסו את התבשיל בעשרה ס"מ בערך) ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים, למעט המלח ואבקת מרק העוף, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה, עד שהמש והגריסים מתבשלים.
מוסיפים את המלח ואבקת המרק בטעם עוף אסם ומבשלים עוד 10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0