המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מרתיחים מים.
מוסיפים את מרק התיבול, מעבירים לאש בינונית מוסיפים את הירקות לפי דרגת הקושי שלהם בסדר הבא: גזר, דלעת, זוקיני, כרישה ומבשלים עד לריכוך קל של הירקות. טועמים ומתקנים תיבול.
מנמיכים את האש ומוסיפים את האטריות לאחר ששוברים אותן לחצי.
מכסים את הסיר, נותנים לאטריות להתרכך למשך דקה ומכבים את האש.
מפרידים את האטריות בעזרת מצקת, בתנועות עדינות, מוסיפים מעט רוטב סויה ומגישים.
ניתן לטפטף כמה טיפות של שמן שומשום לתיבול ולחיזוק הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0