המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר מחממים שמן, ומטגנים בצלים, כוסברה וסלרי עד להזהבה.
מוסיפים עגבניות מרוסקות ורכז עגבניות, מתבלים בפלפל, מלח וכורכום ומערבבים.
מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים מעט, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הסולת: שופכים אותה למרק תוך כדי ערבוב מתמיד שלו.
מכסים את הסיר, ומבשלים כעשר דקות. מדי פעם מרימים את המכסה ומערבבים, למניעת גושים.
מכבים את האש, ממתינים מספר דקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0