המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר גדול ומזהיבים בו את הבצל.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים גזר, כרוב, סלק, גריסים ומים. מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים וממליחים.
מערבבים היטב את חומרי הקציצות ויוצרים מהם קציצות קטנות ועגולות. משליכים למרק הרותח ומחזירים את המרק לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין 25 דקות, או עד שגריסי הפנינה והגזר מתרככים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0