המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר בינוני מחממים שמן זית ומטגנים שום עד השחמתו.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב.
מוסיפים את העגבניות החתוכות ואת שאר הרכיבים ומערבבים.
מוסיפים את היין, מוסיפים מים עד לשליש מגובה הסיר, מביאים לרתיחה ומערבבים.
מנמיכים לאש נמוכה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ובוחשים.
מבשלים כ-30 דקות עד שהמרק מצטמצם קצת ואז מורידים מהאש.
חותכים בסכין חדה את קצה הלחמים מלמעלה כשליש (כמו שפותחים קוקוס).
מפזרים בכל מנה כ-4 קוביות קטנות מהגבינה ושמים את מכסה הלחם על המנה.
מקשטים כל מנה עם 2 עלי בזיליקום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0