המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים בשמן עד גוון זהוב. מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום, היין והתבלינים ובוחשים.
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות. בזמן הבישול מוסיפים את השמנת תוך בחישה.
ממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות, כשהמרק מגיע לסמיכות הרצויה, מורידים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0