המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים את הכרישה בסיר עם 2-3 כפות שמן זית. מוסיפים את הכרובית, סוכר, מלח ואגוז מוסקט, מכסים ומבשלים כמה דקות. יוצקים מים עד לכיסוי, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה בערך 15-20 דקות. מוציאים כמה פרחי כרובית לקישוט. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
מערבבים בקערה את החמאה והקמח, עד לקבלת מרקם אחיד כמו בצק ומסמיכים בעזרתו את המרק.
ממשיכים לבשל כ-5 דקות ומגישים.
ניתן לטחון את המרק לפני ההגשה, בכדי לקבל מרקם קטיפתי, ולקשט בפרחי הכרובית שהוצאנו. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0