המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים גס את העגבניות (עם הקליפה).
טורפים את הביצים.
מחממים שמן בווק ומטגנים בו את העגבניות כדקה.
מוסיפים את המרק. מביאים לרתיחה. מתבלים בפלפל ירוק ובסויה.
מסירים מהאש. מוסיפים את הביצים הטרופות בקילוח דקיק וטורפים ליצירת נטיפי ביצים. מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0