המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאדים את הקישואים עם הבזיליקום הקצוץ בשמן זית.
כאשר הקישואים רכים מוסיפים שתי כפות שום, מאדים דקה ומוסיפים העגבניות החתוכות לקוביות.
מוסיפים כפית קמח.
מכסים במים רותחים עם אבקת מרק שהומסה בהם.
מתבלים ומוסיפים את עשבי התיבול.
מבשלים כ-20-25 דק' עד שהעגבניות רכות, סוגרים אש ומוסיפים מעט שמנת מתוקה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0