המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר, מטגנים את הבצל, כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים גזר ומטגנים ביחד 5 דק'. מוסיפים שום ונותנים להם עוד 2 דק' של טיגון.
מוסיפים את העגבניות ו-2 קופסאות של מים (מהקופסא של העגבניות), מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
כשרותח מוסיפים את האורז ומבשלים עוד חצי שעה לפחות, עד שהאורז מוכן.
עכשיו אפשר להוסיף עוד מים ולדלל לסמיכות הרצויה וגם צריך לתקן תיבול, וזהו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0