המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן עם שתי שיני שום עד תחילת ההזהבה, ומוציאים מהשמן.
מוסיפים לשמן החם כף סוכר, ומערבבים במהירות.
מוסיפים את העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
מעבירים לאש בינונית ומוסיפים מרק עוף, תבלינים ואורז. מבשלים כ-20 דקות עם מכסה.
לאחר 20 דקות, מערבלים עם בלנדר ידני כדי להשיג מרקם פחות או יותר אחיד (אך לא לעבד יותר מידי, אין צורך במרקם חלק וקטיפתי).
מבשלים 5 דקות נוספות והמרק מוכן.
מערבים את הקמח, הביצה והמים היטב.
מביאים את המרק לרתיחה.
מטפטפים למרק את תערובת הביצה והקמח דרך כף מחוררת, תוך כדי ערבוב המרק.
מבשלים דקות ספורות כשהמרק מבעבע, עד שהבצקיות צפות על פני המים. והמרק מוכן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0