המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון טוחנים את העגבניות הטריות, רסק העגבניות וכוס מים למחית חלקה.
בסיר עם תחתית עבה מכינים רביכה מהקמח והשמן, מוסיפים את הרסק, הקטשופ והמים ומביאים לרתיחה.
מתבלים וטועמים. מתקנים תיבול.
מבשלים כשהסיר מכוסה על אש נמוכה במשך 60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0