המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה, מוסיפים את רסק העגבניות וממיסים במים, מערבבים היטב.
מוסיפים את התבלינים והעגבניות, ומערבבים.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות.
טועמים, משפרים תיבול (ניתן גם להוסיף עוד רסק עגבניות - למי שרוצה מרק חמצמץ יותר).
מוסיפים את אטריות האורז הדקות, הכמות תלויה בסמיכות שאותה רוצים.
מערבבים היטב ומבשלים עד שהאטריות רכות, במשך 5-10 דקות.
מגישים חם. בתיאבון! ניתן להמיר את העגבניות הטריות בעגבניות מקופסת שימורים, את הפטרוזיליה בבזיליקום ואת הפפריקה המתוקה בחריפה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0