מכינים את המרק: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית ברדיד אלומיניום.
שלב 2
45 דקות
מסדרים את העגבניות בתבנית כשצידן החתוך כלפי מעלה. מניחים בצלים ושום, מפזרים טימין וסוכר באופן שווה, מתבלים במלח ופלפל בנדיבות ומזלפים שמן זית. אופים 45 דקות, עד שהעגבניות והבצלים זהובים.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את שיני השום מהקליפה ומעבירים יחד עם כל תכולת התבנית והנוזלים לסיר.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים שיבולת שועל ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עשר דקות.
שלב 5
0 דקות
מרסקים את המרק בבלנדר מוט חשמלי, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. אם המרק סמיך מדי מוסיפים מעט מים רותחים. טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 6
0 דקות
מכינים את הקרוטונים ומגישים: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומשמנים בתרסיס שמן. מוסיפים קוביות גבינת חלומי ומקפיצים, עד שהגבינה זהובה מכל הצדדים.
שלב 7
0 דקות
מחלקים מרק לקערות ומפזרים מעל קרוטוני חלומי ועירית.
שלב 1
מתוך
7
מכינים את המרק: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית ברדיד אלומיניום.
שלב 2
מתוך
7
מסדרים את העגבניות בתבנית כשצידן החתוך כלפי מעלה. מניחים בצלים ושום, מפזרים טימין וסוכר באופן שווה, מתבלים במלח ופלפל בנדיבות ומזלפים שמן זית. אופים 45 דקות, עד שהעגבניות והבצלים זהובים.
שלב 3
מתוך
7
מוציאים את שיני השום מהקליפה ומעבירים יחד עם כל תכולת התבנית והנוזלים לסיר.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים שיבולת שועל ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עשר דקות.
שלב 5
מתוך
7
מרסקים את המרק בבלנדר מוט חשמלי, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. אם המרק סמיך מדי מוסיפים מעט מים רותחים. טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 6
מתוך
7
מכינים את הקרוטונים ומגישים: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומשמנים בתרסיס שמן. מוסיפים קוביות גבינת חלומי ומקפיצים, עד שהגבינה זהובה מכל הצדדים.
שלב 7
מתוך
7
מחלקים מרק לקערות ומפזרים מעל קרוטוני חלומי ועירית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0