המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר עמוק את הבצל, סלרי ושום עם שמן זית, עד הזהבה.
מוסיפים את שתי צנצנות הרוטב ומערבבים. ממלאים את הצנצנות במים פושרים, משקשקים כדי לנצל את כל הרוטב שבצנצנת ומוסיפים את המים לסיר. מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים עם מכסה חצי פתוח חצי סגור במשך 10 דקות.
בעזרת מוט בלנדר טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם חלקלק, נעים ויפה.
מרוקנים לחם מחמצת עגול מהתוכן שלו ושומרים על צורת המכסה. מכניסים את הלחם לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות, בערך ל-10 דקות או עד לקבלת לחם קריספי. מוזגים את המרק ללחם, מקשטים ב-2 גבעולי סלרי לניחוח מושלם ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1