מטגנים בסיר עמוק את הבצל, סלרי ושום עם שמן זית, עד הזהבה.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים את שתי צנצנות הרוטב ומערבבים. ממלאים את הצנצנות במים פושרים, משקשקים כדי לנצל את כל הרוטב שבצנצנת ומוסיפים את המים לסיר.
מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים עם מכסה חצי פתוח חצי סגור במשך 10 דקות.
שלב 3
2 דקות
בעזרת מוט בלנדר טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם חלקלק, נעים ויפה.
שלב 4
10 דקות
מרוקנים לחם מחמצת עגול מהתוכן שלו ושומרים על צורת המכסה.
מכניסים את הלחם לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות, בערך ל-10 דקות או עד לקבלת לחם קריספי.
מוזגים את המרק ללחם, מקשטים ב-2 גבעולי סלרי לניחוח מושלם ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מטגנים בסיר עמוק את הבצל, סלרי ושום עם שמן זית, עד הזהבה.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את שתי צנצנות הרוטב ומערבבים. ממלאים את הצנצנות במים פושרים, משקשקים כדי לנצל את כל הרוטב שבצנצנת ומוסיפים את המים לסיר.
מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים עם מכסה חצי פתוח חצי סגור במשך 10 דקות.
שלב 3
מתוך
4
בעזרת מוט בלנדר טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם חלקלק, נעים ויפה.
שלב 4
מתוך
4
מרוקנים לחם מחמצת עגול מהתוכן שלו ושומרים על צורת המכסה.
מכניסים את הלחם לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות, בערך ל-10 דקות או עד לקבלת לחם קריספי.
מוזגים את המרק ללחם, מקשטים ב-2 גבעולי סלרי לניחוח מושלם ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1