המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שופכים לסיר את הרוטב, התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.
מתבלים את המרק לפי הטעם ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה ומכסה סגור.
טוחנים את המרק עם בלנדר מוט או בלנדר.
מבשלים את המרק הטחון עוד כ-5 דקות ומתקנים תיבול לפי הטעם.
מוזגים את המרק לקערות ומזרזפים שמנת מתוקה לבישול.
מגישים עם רצועות פרמזן מלמעלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0