המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את העדשים במים.
מחממים בסיר גדול מעט שמן ושמים בצלים, שום, כרישה וגזר קצוצים לחתיכות קטנות ומטגנים בערך 7-8 דק'.
מוסיפים רסק עגבניות, עגבנייה קלופה קצוצה לקוביות ואת העדשים. מוסיפים מרק עוף, מעט מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום ופפריקה מתוקה. מוסיפים 2 ליטר מים, ומביאים לרתיחה.
מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה כ-60 דקות.
לקראת הסוף, כ-5 דק' לפני כיבוי האש, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה דק. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0