המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את העדשים בקערה מלאת מים במשך 5 שעות לפחות.
לסנן ולהשאיר במסננת במשך עוד 5 שעות לפחות. להרטיב מידי פעם.
להרתיח 8 כוסות מים בסיר שטוח (גודל 3).
לחתוך את העגבניה לקוביות ולהוסיף לסיר.
לחתוך את הבצל לקוביות ולהוסיף לסיר.
לחתוך את הבטטה לקוביות ולהוסיף לסיר.
להרתיח הכל ולהעביר לאש קטנה.
לסנן את העדשים ולהוסיף לסיר.
להרתיח הכל ולבשל כ-30 דקות על אש קטנה עד שהגזר מתרכך.
מוסיפים את הפטרוזיליה לעוד כ-5 דקות עד שתתרכך.
לרסק הכל בממחה יד או בבלנדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0