המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל ותפוח האדמה לקוביות, ומטגנים קלות בסיר, עד שהבצל מגיע לשקיפות.
מוסיפים את העדשים ומקפיצים יחד עם הבצל ותפוחי האדמה בסיר. לאחר מכן מוסיפים את הגזר (המלצה: חתוך לגפרורים) ואת הסלרי (שלם או חתוך גס), לעוד כחצי דקה.
מוסיפים את התבלינים ומקפיצים (או מערבבים) לכמה שניות, כדי שכל הירקות יצופו בתבלינים. מוסיפים את המים.
מביאים את הסיר לרתיחה עם מכסה על אש גבוהה, ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עוד 45 דקות, עד שהעדשים ותפוחי אדמה רכים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0