המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר גדול מעט שמן.
מטגנים את הבצל, עד שהוא הופך לשקוף.
מוסיפים את העדשים, תפוחי האדמה והכמון.
יוצקים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מוסיפים שום כתוש, וטוחנים את המרק עם בלנדר מוט עד לקבלת מחית חלקה. אם הוא סמיך מידי, אפשר להוסיף עוד מים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0