מחממים שמן בסיר מרק עמוק. מאדים בצל עד להזהבה, מוסיפים את שיני השום ותבלינים. מאדים דקה נוספת.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים ציר, בורגול, עגבניות ועדשים, ומביאים לרתיחה עדינה.
*ניתן להמיר את העגבנייה בשתי כפות רסק עגבניות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מבשלים כ-60-75 דקות, עד שהעדשים מתפרקות ויוצרות מרק אחיד במרקמו.
שלב 4
0 דקות
הגשה: מעבירים לקערות הגשה ומוסיפים לכל קערה מעט שמן זית וקורט נענע מיובשת.
שלב 1
מתוך
4
מחממים שמן בסיר מרק עמוק. מאדים בצל עד להזהבה, מוסיפים את שיני השום ותבלינים. מאדים דקה נוספת.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים ציר, בורגול, עגבניות ועדשים, ומביאים לרתיחה עדינה.
*ניתן להמיר את העגבנייה בשתי כפות רסק עגבניות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
4
מבשלים כ-60-75 דקות, עד שהעדשים מתפרקות ויוצרות מרק אחיד במרקמו.
שלב 4
מתוך
4
הגשה: מעבירים לקערות הגשה ומוסיפים לכל קערה מעט שמן זית וקורט נענע מיובשת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0