המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר גדול את הבצל בשמן, עד להזהבה.
מוסיפים את חלקי העוף, ומטגנים אותם עד להזהבה מכל הצדדים.
מוסיפים לסיר את הירקות החתוכים לקוביות (פרט לעגבניות והשום), ומערבבים.
מוסיפים את העדשים, ומערבבים.
מוסיפים ליטר וקצת מים רותחים (לפי העין).
מוסיפים את שיני השום.
מגרדים את העגבנייה בפומפייה, ומוסיפים לסיר.
מנמיכים את האש.
מוסיפים את התבלינים לסיר, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-חצי שעה על אש נמוכה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0