מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצלים עד שיזהיבו מאוד.
שלב 2
2 דקות
להוסיף את הגזר, השום והעדשים. לערבב היטב כ-2 דקות.
שלב 3
5 דקות
להוסיף את המים, רסק העגבניות (אפשר להמיר את הרסק עגבניות בקטשופ באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והתבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה.
שלב 4
40 דקות
לבשל כ-40 דקות, או עד שהעדשים מתרככות והמרק מסמיך.
שלב 5
0 דקות
אם המרק סמיך מדי- להוסיף מים רותחים, אם דליל מדי- להוציא כוס מהתוכן הסמיך של הירקות ולהעביר לבלנדר, לטחון למרקם חלק ולערבב עם המרק.
שלב 1
מתוך
5
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצלים עד שיזהיבו מאוד.
שלב 2
מתוך
5
להוסיף את הגזר, השום והעדשים. לערבב היטב כ-2 דקות.
שלב 3
מתוך
5
להוסיף את המים, רסק העגבניות (אפשר להמיר את הרסק עגבניות בקטשופ באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והתבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה.
שלב 4
מתוך
5
לבשל כ-40 דקות, או עד שהעדשים מתרככות והמרק מסמיך.
שלב 5
מתוך
5
אם המרק סמיך מדי- להוסיף מים רותחים, אם דליל מדי- להוציא כוס מהתוכן הסמיך של הירקות ולהעביר לבלנדר, לטחון למרקם חלק ולערבב עם המרק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0