המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל בשמן, מוסיפים את התבלינים ומטגנים חצי דקה, נזהרים לא לשרוף.
מוסיפים עדשים ומים. מבשלים על אש קטנה עד ריכוך.
כאשר המרק מוכן מוסיפים את האטריות ומבשלים 3 דקות. מכבים את האש, מכסים את הסיר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0