המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את העדשים מספר שעות במים, מחממים בסיר את השמן והחמאה ומוסיפים את הבצל, השום, הגזר והעגבניות המרוסקות.
מטגנים כ-10 דק' ומוסיפים לסיר עדשים, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף ומים רותחים. מתבלים בתבלינים.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים, עד שהעדשים יתרככו היטב והמרק יסמיך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0