המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בוררים את העדשים - חשוב מאוד כי תמיד מסתננים לעדשים אבנים קטנות.
מטגנים את הבצל עד השחמה. מוסיפים את העגבניה והגזר המגורד מערבבים ממתינים דקה. מוסיפים את העדשים.
עוד ערבוב קטן וממלאים את הסיר במים רותחים.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם,
מנמיכים להבה ומבשלים כשעה.
כשהמרק מוכן אוכלים אותו עם לחם לבן.טעים מאוד ובריא!!!בתיאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0