המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את העדשים בסיר עם מים רותחים עד ריכוך.
מוסיפים את שיני השום, החסה, הכוסברה, הבצל הירוק, ומים עד כיסוי וממשיכים לבשל. ממליחים, מפלפלים.
מערבבים בקערית את מצרכי הבלילה.
כשהירקות מבושלים מסמיכים עם בלילת הקמח.
מערבבים כל הזמן, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ- 4-5 דק'. בשלב זה מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0